Кориандр туралы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Тұқымдарды кориандр, ал жасылдарды кинза деп атайды. Жаңа піскен шөптер салаттар, ет және көкөніс сорпаларын, қуырылған ет, балық дайындауда қолданылады. Тұқымдар үй асханасында шұжық жасауда, ет пен аңды бұқтыруда, балықты маринадтауда, қырыққабатты, қиярды, қызанақты тұздауда, әртүрлі маринадтарда кеңінен қолданылады. Кориандр печеньелерге, пряниктерге, кілемшелерге қосылады, бұршақ, бұршақ, жасымық тағамдарының дәмін жақсартады. Кориандр қырыққабатқа, ойын паштетіне, құс етіне, қызыл қызылшаға, алма тұздығына, сәбізге қосылады.