Қалампыр бұрыш
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Оның бұрыш, қалампыр, даршын және мускат жаңғағының қоспасын еске түсіретін өткір дәмі бар. Қалампыр бұрышының бұршақтары маринадтарға, ет және балық сорпаларына қосылады, етті тұздау үшін қолданылады. Олар кетчуптерді, маринадталған қиярларды және шұжықтарды жасауда қолданылады, ал торттар мен джемдерге ащы дәм береді. Қалампыр бұрышы ас қорыту бұзылыстары мен ішек ауруларына жақсы. Мұндай бұрыштың бірнеше бұршағын ас қорытуы қиын тағамдарға қосу өте пайдалы.