ҚАРА БҰРЫШ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Қазір бұрыштың әртүрлі түрлері пайда болды: қара
ақ
жасыл. Сонымен
Қара бұрыш - ең ыстық. Піспеген
жасыл жемістерді білдіреді
олар ашытуға ұшырайды және күн сәулесінде кептіріледі
БЕЛЫЙ нәзік және хош иісті болады. Ол көбінесе ақ тұздықтарға қосылады. Бұл суға малынған піскен жемістер
ЖАСЫЛ - керемет сергітетін дәмі бар.
ақ
жасыл. Сонымен
Қара бұрыш - ең ыстық. Піспеген
жасыл жемістерді білдіреді
олар ашытуға ұшырайды және күн сәулесінде кептіріледі
БЕЛЫЙ нәзік және хош иісті болады. Ол көбінесе ақ тұздықтарға қосылады. Бұл суға малынған піскен жемістер
ЖАСЫЛ - керемет сергітетін дәмі бар.
Сипаттамасы Ең танымал дәмдеуіш. Оның отаны - Үндістан. Қара бұрыш ас қорытуға көмектеседі. Ол үй шұжықтарын, ет және балық тағамдарын, маринадтарды дайындауда, етті, балықты, көкөністер мен жемістерді консервілеуде, сондай-ақ сорпаларды, тұздықтарды, тұздықтарды және басқа да тағамдарды дайындауда кеңінен қолданылады. Бұл қара бұрыштың піспеген жемістері, олар арнайы тұзды суда немесе сірке суында сақталады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить ҚАРА БҰРЫШ пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Қазір бұрыштың әртүрлі түрлері пайда болды: қара, ақ, жасыл. Сонымен, Қара бұрыш - ең ыстық. Піспеген, жасыл жемістерді білдіреді, олар ашытуға ұшырайды және күн сәулесінде кептіріледі, БЕЛЫЙ нәзік және хош иісті болады. Ол көбінесе ақ тұздықтарға қосылады. Бұл суға малынған піскен жемістер, ЖАСЫЛ - керемет сергітетін дәмі бар.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz