Ақ соусы бар жұмыртқа майы (голланд) соусы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Лимон шырыны қосылған жұмыртқа майы (голланд) соусы - 800 г, ақ соус - 200 г, лимон қышқылы - 1 г немесе лимон - 1 дана.
Сипаттамасы Ет сорпасында дайындалған ақ тұздыққа лимон шырыны, тұз, лимон қышқылы қосылған жұмыртқа майы (голландия) тұздығын қосып, шпатламен немесе веселкамен жақсылап араластырып, сүзіп алыңыз. Тұздық қайнатылған көкөніс және балық тағамдарымен бірге беріледі, сонымен қатар өндірістік тұздықтарды дайындауда қолданылады.