Қызанақ қосылған жұмыртқа майы (голланд) соусы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Жұмыртқа-май (голланд) соусы - 900 г
томат пюресі - 150 г
лимон - 1 дана
ұнтақталған бұрыш - 0
1 г
томат пюресі - 150 г
лимон - 1 дана
ұнтақталған бұрыш - 0
1 г
Сипаттамасы Томат пюресін томат пастасының консистенциясына дейін қайнатыңыз, содан кейін жұмыртқа-май (голланд) тұздығымен араластырыңыз да, жақсылап араластырыңыз, тұз, ұнтақталған бұрыш, лимон шырынын қосыңыз. Бұл тұздық қайнатылған, бұқтырылған және қуырылған балық тағамдарымен бірге беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Қызанақ қосылған жұмыртқа майы (голланд) соусы пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Жұмыртқа-май (голланд) соусы - 900 г, томат пюресі - 150 г, лимон - 1 дана, ұнтақталған бұрыш - 0,1 г. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz