Томат тұздығындағы балықтан жасалған тұшпара
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Балық - 1000 г, пияз - 50 г, томат пастасы - 2-3 қасық, ұн - 1 ас қасық. қасық, қант, дәміне қарай тұз
Сипаттамасы (тағамдар: Еврей) Алдыңғы рецепттегідей тартылған балықты дайындаңыз. Фарштан тұшпара жасау үшін. Оларды аз мөлшерде суға қайнатыңыз. Томат тұздығын дайындаңыз: майдалап туралған пиязды сары майға қуырыңыз, ұнды ағызыңыз, томат пастасы мен су, қант пен тұз қосыңыз, бәрін араластырыңыз, қайнатыңыз және дайындалған тұшпараның үстіне ыстық тұздық құйыңыз, қайтадан қайнатыңыз. Пісірілген немесе қуырылған картоппен бірге қызмет етіңіз.