Тұшпара
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы картоп - 10 дана. май - 3-4 ас қасық жұмыртқа - 3 дана. тұз. бұрыш. Картопты қайнатыңыз, содан кейін сүртіңіз. Дәміне қарай еріген сары май, сарысы, тұз және бұрыш қосыңыз. Жақсылап шайқалған белки құйып, бәрін араластырыңыз. Осы массадан тұшпара жасап, оларды му- кеге орап, қайнаған суға немесе сорпаға қайнатыңыз. (аяқталған кнелдер бетіне қалқып шығуы керек.) Тұшпараны тұздалған қызанақпен, маринадталған саңырауқұлақтармен немесе тұздықпен, сүтпен немесе қаймақпен бірге беріңіз.