Тоқаш тұшпарасы (Венгр тағамдары)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Тоқаш - 150 г, жұмыртқа - 2 дана, сары май немесе қаймақ - 20 г, дәміне қарай тұз бен бұрыш. Орамдардың 1/3 бөлігін кептіріп, крекерге ұсақтаңыз, қалғанын сүтке салып, електен сүртіңіз, сарысын, тұзды, сары майды немесе шошқа майын, ұнтақталған бұрышты, шайқалған белки және сонша ұсақталған крекерді қосыңыз. қоспасы ыдырап кетпес үшін тоқаштан. Ылғал қолмен кішкене тұшпара жасаңыз, оларды қайнаған сорпада 15 минут қайнатыңыз. Сары маймен бірге қызмет етіңіз.