Томат венгр соусы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Май - 75 г, ұн - 50 г, тамыр (сәбіз, ақжелкен, балдыркөк) - 100 г, пияз - 75 г, қызанақ - 500 г немесе томат пастасы - 75 г, сүйек концентраты - 30 г, ет сорпасы немесе су-350 г, май-дәміне қарай 50 г, тұз, қант және бұрыш.
Сипаттамасы Сәбіз мен ақ тамырларды тазалап, жуып, тілімдерге бөліп, қыздырылған майға құтқарыңыз, ұн мен бұрыш себіңіз, ұн сарғайғанша араластырыңыз және қуырыңыз. Қызанақтарды немесе томат пастасын, сүйек концентратын салып, сорпаны немесе жылы суды құйып, 1 сағат қайнатыңыз. Сүзіп, дәміне қарай қант пен тұз қосыңыз. Сары майды кішкене бөліктерге салыңыз.