Пияз тұздығы - 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер Май - 75 г, ұн - 50 г, пияз - 500 г, томат пастасы - 1 ас қасық, ет сорпасы немесе су - 2 кесе, дәміне қарай тұз бен бұрыш.
Сипаттамасы Тазартылған және майдалап туралған пиязды қыздырылған майға құтқарыңыз, пиязды ұнға себіңіз, араластырыңыз, тағы бірнеше минут қуырыңыз, томат пастасын қосып, сорпаға немесе жылы суға құйыңыз, құйыңыз, бұрыш құйыңыз және 30 минут қайнатыңыз. Пияз тұздығы ет және көкөніс тағамдарына қолданылады.