Қызыл бұрыш пен қаймақ қосылған шницель
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер Шошқа етінің целлюлозасы (ветчина) - 750 г, пияз - 2 бас, өсімдік майы - 100 мл, ұн - 50 г, ет сорпасы немесе су - 0,5 л, ұнтақталған қызыл бұрыш - 1/2 шай қасық, томат пастасы - 50 г, қаймақ - 200 мл, дәміне қарай тұз бен бұрыш.
Сипаттамасы Етті тілімдерге кесіңіз (бір порцияға 2), ұрып-соғып, тұздап, ұнға салып, ыстық майға қуырыңыз да, басқа табаға салыңыз. Майдалап туралған пиязды қалған майға құтқарыңыз, ұнтақталған қызыл бұрыш, томат пастасын қосыңыз, ет сорпасын немесе жылы суды құйыңыз, 10 минут қайнатыңыз және шницельге құйыңыз. Шницельді тұздықпен 30 минут қайнатыңыз, содан кейін тұз, бұрыш және қаймақ қосып, тағы 10 минут қайнатыңыз. Пісірілген картоппен немесе күрішпен бірге қызмет етіңіз.