Қаймақ тұздығы қосылған тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер 2 тауық еті, қаймақ - 250 мл, ұн - 1 ас қасық, май - 120 г, сүт - 1 стакан, дәміне қарай ақ бұрыш және тұз.
Сипаттамасы Тауықтарды кесектерге бөліп, сары майға (100 г) қуырып, басқа ыдысқа салып, қалған майға ұнды үнемдеп, сүтпен сұйылтылған қаймақ қосып, 10 минут қайнатыңыз. Тауықтарды тұздыққа, тұзға, бұрышқа салыңыз да, дайын болғанға дейін пісіріңіз. Тауықтарға күрішпен немесе ыстық гоминимен бірге қызмет етіңіз.