Сарымсақ соусы қосылған түкірген тауықтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты50 минут
Өнімдер 2 тауық еті, май (немесе өсімдік) майы - 100 г, сарымсақ - 2 бас, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Жуылған тауықтарды ас үй сүлгімен құрғатыңыз, тұз себіңіз, түкіріңіз және ыстық көмірдің үстіне 50 минут қуырыңыз, баяу айналдырыңыз және мезгіл -мезгіл тауықтарды майлаңыз. Тұз қосылған ерітіндіде жақсылап езілген сарымсақтан дайындалған және суық сумен (1/2 кесе) сұйылтылған гоминия мен сарымсақ соусымен ыстық күйінде ұсыныңыз.