Лимон соусы қосылған шошқа шницелі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер
Шошқа етінің целлюлозасы (ветчина) - 750 г
өсімдік майы - 100 мл
ұн - 75 г
ет сорпасы немесе су - 0
5 л
қаймақ - 200 мл
үлкен лимон шырыны
дәміне қарай тұз және ұнтақталған ақ бұрыш.
өсімдік майы - 100 мл
ұн - 75 г
ет сорпасы немесе су - 0
5 л
қаймақ - 200 мл
үлкен лимон шырыны
дәміне қарай тұз және ұнтақталған ақ бұрыш.
Сипаттамасы Етті тілімдерге кесіңіз (бір порцияға 2), ұрып-соғып, тұздап, ұнға салып, ыстық майға қуырыңыз да, басқа табаға салыңыз. Қалған майға ұнды қуырыңыз, сорпамен немесе жылы сумен сұйылтыңыз, 10 минут қайнатыңыз және шницельге құйыңыз. Тұз, бұрыш қосып, қаймақ пен лимон шырынын құйып, тағы 10 минут қайнатыңыз. Пісірілген күріш гарнирімен немесе картоп пюресі арқылы қызмет етіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Лимон соусы қосылған шошқа шницелі пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 10 мин. Из продуктов вам понадобятся Шошқа етінің целлюлозасы (ветчина) - 750 г, өсімдік майы - 100 мл, ұн - 75 г, ет сорпасы немесе су - 0,5 л, қаймақ - 200 мл, үлкен лимон шырыны, дәміне қарай тұз және ұнтақталған ақ бұрыш.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz