Лимон соусы қосылған шошқа шницелі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер Шошқа етінің целлюлозасы (ветчина) - 750 г, өсімдік майы - 100 мл, ұн - 75 г, ет сорпасы немесе су - 0,5 л, қаймақ - 200 мл, үлкен лимон шырыны, дәміне қарай тұз және ұнтақталған ақ бұрыш.
Сипаттамасы Етті тілімдерге кесіңіз (бір порцияға 2), ұрып-соғып, тұздап, ұнға салып, ыстық майға қуырыңыз да, басқа табаға салыңыз. Қалған майға ұнды қуырыңыз, сорпамен немесе жылы сумен сұйылтыңыз, 10 минут қайнатыңыз және шницельге құйыңыз. Тұз, бұрыш қосып, қаймақ пен лимон шырынын құйып, тағы 10 минут қайнатыңыз. Пісірілген күріш гарнирімен немесе картоп пюресі арқылы қызмет етіңіз.