Рождестволық үру
Қосылды: 05.03.2025 0
0
Дайындау уақыты50 минут

Өнімдер
пісіруге арналған спрей
8 унция шоколад немесе ванильді карамель глазурі (бадам қабығы), ұсақталған
8 унция сүт, жартылай тәтті немесе қара шоколад чипсы, ұсақталған немесе ақ пісіруге арналған үгінділер
1 ас қасық қысқарту
1/3 кесе қызыл және жасыл глазурленген шоколад кесектері (мысалы, M&M's®)
1 ас қасық қызыл және/немесе жасыл шашыратқыштар
Сипаттамасы Қызыл және жасыл араластырғыштар мен шашыратқыштары бар бұл Рождестволық пирогты жасау өте оңай — сізге тек микротолқынды пеш пен тоңазытқыш қажет. Рецепттердің әртүрлі нұсқалары - жалбыз шоколадты кәмпит және тұздалған карамель кәмпиттері - шоколадтың кез келген түрін қалауыңызша таңдауға мүмкіндік беретін әртүрлі түс, текстура және дәм опцияларын ұсынады.
Калориялылығы
144кКал
Ақуыздар
2Грамм
Майлар
8Грамм
Көмірсулар
17Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Барлық ингредиенттерді жинаңыз.
2Үлкен пісіру парағын қалың фольгамен сызыңыз; фольганы пісіруге арналған спреймен жабыңыз. Кәмпиттердің глазурін, шоколадты және қысқартуды микротолқынды пешке арналған үлкен ыдыста біріктіріңіз. Микротолқынды пеште шоколад ерігенше жоғары температурада қыздырыңыз, әр 30 секунд сайын араластырыңыз, 1 1/2 - 2 минут
3Қоспаны дайындалған пісіру парағына салыңыз; қалыңдығы 1/4 дюймге біркелкі таратыңыз
4Қоспаны пісіру парағына салыңыз
5Кәмпиттер мен шашыратқыштардың үстіне себіңіз. Орнатылғанға дейін салқындатыңыз, шамамен 30 минут.
6Кәмпиттерді бөліктерге бөліңіз.
7Жалбыз шоколады: Ванильді глазурьді пайдаланып, 4 унция глазурьді 4 унция сүтті шоколад чиптерімен және 1/2 ас қасық қопсытқышпен ерітіңіз. Қалған 4 унция жабынды 4 унция ақ пісіру үгінділерімен және қалған 1/2 ас қасық қысқартумен ерітіңіз; 1/4 шай қасық жалбыз сығындысын қосып, жасыл гельді тағамдық бояумен бояңыз. Шоколад пен жалбыз қоспасының қасықтарын кезекпен дайындалған пісіру парағына салыңыз. Тар шпательді пайдаланып, қоспаларды араластырыңыз. Қалыңдығы 1/4 дюймдік кәмпит массасын тарату үшін пісіру парағын сәл алға-артқа шайқаңыз. Үстіне 1/4 кесе туралған қатпарлы шоколад жалбызын себіңіз. Нұсқау бойынша тоңазытқышқа салыңыз.
8Тұздалған карамельді кәмпит: Шоколад қоспасын нұсқау бойынша дайындаңыз және жағыңыз. Микротолқынды пеште 10 оралмаған ванильді карамель (2,8 унция) мен 1 шай қасық сүтті ыдысқа ерігенше қыздырыңыз, әр 30 секунд сайын 1-2 минут араластырыңыз. Шоколад қоспасын еріген карамельдердің үстіне құйыңыз. 1/3 кесе ұсақталған кәмпиттерге және 1/4 шай қасық теңіз тұзына себіңіз. Нұсқау бойынша тоңазытқышқа салыңыз