Миллионер шоколадты печеньеге арналған барлар
Қосылды: 05.03.2025 0
0
Дайындау уақыты200 минут

Өнімдер
пісіруге арналған ұн себіңіз
2 (16 - 1/2 унция) пакеттер салқындатылған шоколадты печенье қамыры (Nestlé Toll House сияқты)
2 банка тәттілендірілген қоюландырылған сүт (әрқайсысы 14 унция)
1/2 кесе оралған ашық қоңыр қант
1/2 кесе жеңіл жүгері сиропы
1 шай қасық ас тұзы
10 ас қасық тұздалмаған сары май, 1 ас қасықтан кесектерге кесіңіз, бөліңіз
1 шай қасық ваниль сығындысы
2 (4 унция) бар жартылай тәтті шоколад (56% какао), майдалап туралған
1/4 кесе ауыр кілегей, шайқалған
Сипаттамасы "Кәмпиттермен ең декадентті түрде араласқан печенье сияқты"
Калориялылығы
485кКал
Ақуыздар
6Грамм
Майлар
25Грамм
Көмірсулар
63Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Барлық ингредиенттерді жинаңыз. Пешті 350 градус Фаренгейтке (180 градус Цельсий) дейін алдын ала қыздырыңыз.
213 x 9 дюймдік пісірме табақты пісіру спрейімен себіңіз; түбін және бүйірлерін пергамент қағазымен сызыңыз, ұзын жақтарынан 1-2 дюйм асып кетіңіз.
3Қамырды саңылаулар бойымен төртбұрыштап турап, дайындалған табаның түбіне біркелкі таратыңыз. Қамырды жұмсақ болғанша бөлме температурасында 5-10 минутқа қалдырыңыз. Тікелей бетіне қойылған полиэтилен пленкасының парағын пайдаланып, қамырды табаның түбіне біркелкі қабатқа басыңыз. Пластикалық ораманы алып тастаңыз және тастаңыз.
4Алдын ала қыздырылған пеште алтын қоңыр түске дейін, ортасына салынған ағаш таяқша таза шыққанша немесе аздап дымқыл үгінділермен 25-30 минут пісіріңіз. Толтырманы дайындап жатқанда сөреде суытыңыз.
5Үлкен кастрюльге қоюландырылған сүтті, қоңыр қантты, жүгері сиропын, тұзды және 1 кесе сары майды қосыңыз; сары май ерігенше және қоспасы көпіршіктене бастағанша, шамамен 10 минут бойы үздіксіз шайқап, орташа отта пісіріңіз.
6Dotdash Meredith Food Studios
7Пісіруді жалғастырыңыз, үнемі шайқаңыз, қоспасы карамель түсіне айналғанша, қоюланғанша және кәмпит немесе фастфуд термометрінде 235°F тіркелгенше, шамамен 10 минут б. Оттан алыңыз және ванильді тегіс болғанша араластырыңыз.
8Тез жұмыс жасай отырып, карамельді печенье қабатының үстіне құйыңыз, оны кішкене шпатламен біркелкі қабатқа жайыңыз. Тоңазытқышта тоңазытқышта, жабылмай, орнатылғанша, шамамен 1 сағат салқындатыңыз.
9Шоколадты, кілегейді және қалған 2 ас қасық сары майды ыстыққа төзімді орташа ыдысқа қосыңыз; тостағанның түбі суға тиіп кетпеуін қадағалап, 1 дюйм қайнаған суға толтырылған кастрөлдің үстіне тостаған қойыңыз. Шоколад қоспасы ерігенше және тегіс болғанша үнемі араластыра отырып пісіріңіз, 2-3 минут
10Тез жұмыс істеп, шоколад қоспасын құйып, карамель қабатының үстіне біркелкі таратыңыз. Тоңазытқышта тоңазытқышта, жабылмай, орнатылғанша, шамамен 1 сағат салқындатыңыз.
11Пергамент қағазды тұтқалар ретінде пайдаланып, қалыптан шығарып, кесу тақтасына салыңыз. Жылы, құрғақ, өткір пышақты пайдаланып, текшелерге кесіңіз; қажет болса, кесу арасында пышақты дымқыл қағаз сүлгімен сүртіңіз. Дереу қызмет етіңіз немесе ауа өткізбейтін контейнерде бөлме температурасында 3-тен 5 күнге дейін сақтаңыз