Горгонзола қосылған қызанақ сорпасы
Қосылды: 25.02.2025 0
0
Дайындау уақыты35 минут

Өнімдер
1 ас қасық зәйтүн майы
¼ текшелерге кесілген үлкен қызыл пияз
½ кесе қызыл болгар бұрышы, текшелерге кесілген
2 түйір сарымсақ, ет тартқышы арқылы ұсақталған
¼ кесе ұсақталған горгонзола ірімшігі
4 унция жұмсартылған кілегейлі ірімшік
¼ кесе қою қаймақ
¼ кесе сүт
1 банка туралған қызанақ (14,5 унция)
1 ½ кесе қызанақ шырыны
2 шай қасық кептірілген насыбайгүл
1 шай қасық ақ қант
¼ шай қасық ұнтақталған ақ бұрыш
Сипаттамасы Бұл өте кешірімді рецепт. Егер сізге мөлшерді өзгерту немесе аздап ауыстыру қажет болса, алаңдамаңыз. Жазда жаңа піскен қызанақ пен насыбайгүлмен көріңіз! Нан табақтарын жасау үшін табақтарда қызмет етіңіз немесе 8 дюймдік дөңгелек нандарды жайыңыз.
Калориялылығы
277кКал
Ақуыздар
7Грамм
Майлар
23Грамм
Көмірсулар
14Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Майды орташа мөлшердегі кастрюльге орташа отта қыздырыңыз. Пияз, бұрыш және сарымсақ қосыңыз; араластыра отырып, 4-5 минут немесе көкөністер жұмсақ болғанша пісіріңіз.
2Ірімшіктерді, кілегей мен сүтті қосыңыз; ірімшіктер ерігенше және қоспасы қайнай бастағанша қоспаны қыздырыңыз.
3Қызанақты (сұйықтықты қосқанда), қызанақ шырынын, насыбайгүлді, қант пен бұрышты қосыңыз. Қоспаны 15-20 минут бойы қайнатуды жалғастырыңыз, үнемі араластырыңыз. Қайнатуға болмайды