Жұмыртқа пирогы
Қосылды: 05.03.2025 0
0
Дайындау уақыты276 минут

Өнімдер
1 пакет хош иістендірілмеген желатин (0,25 унция)
¼ кесе суық су
1 кесе сүт
½ кесе ақ қант
2 жұмыртқа, аздап шайқалған
¼ кесе ром
1 кесе кілегей, шайқалған
¼ шымшым ақ қант
1 (9 дюйм) пісірілген пирогтың қабығы
½ шай қасық ұнтақталған мускат жаңғағы
Сипаттамасы Бұл нәзік Бавариялық кілегейлі пирогпен бірге микротолқынды пеште немесе пеште пісіруге болатын үй жұмыртқасы беріледі. Алдын ала пісірілген бәліш қыртысын Грэм крекер қыртысымен ауыстыруға болады. Бұл пирогты дайындау оңай шаруа емес, бірақ бұл уақытты қажет етеді!
Калориялылығы
307кКал
Ақуыздар
5Грамм
Майлар
19Грамм
Көмірсулар
26Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Кішкене ыдыста желатин мен суық суды біріктіріңіз; жұмсарту үшін бір жаққа қойыңыз. Кішкене шыны ыдыста сүт пен 1/2 кесе қантты біріктіріңіз. Микротолқынды пеште 3 минут немесе сүт қайнағанша қыздырыңыз.
2Ыстық сүтті шайқалған жұмыртқаға біркелкі ағынмен құйыңыз, үнемі шайқаңыз. Кремді микротолқынды пеште пісіріңіз, әр минут сайын аздап қоюланғанша шайқаңыз, шамамен 2 минут. Жұмсартылған желатинді қосыңыз және ерігенше араластырыңыз. Ром қосыңыз.
3Толтырманы бөлме температурасына дейін суытыңыз. (Егер сіз оны тоңазытқышта сақтасаңыз, желатин тез қатып қалмас үшін мезгіл -мезгіл араластырыңыз. Редактордың ескертпесін қараңыз.)
4Орташа ыдыста кремді жұмсақ шыңдар пайда болғанша шайқаңыз; 1/4 кесе қантпен шайқаңыз.
5Гарнирге 1/2 кесе кілегей бөліңіз; тоңазытқышта сақтаңыз. Қалған кілегейді жұмыртқа қоспасына араластырыңыз. Толтырманы пирогтың үстіне құйып, тоңазытқышқа 4 сағатқа немесе түнге қойыңыз.
6Қалған кілегеймен безендіріңіз және мускат жаңғағына себіңіз