Ірімшік тортымен толтырылған Сникердудл печеньесі
Қосылды: 05.03.2025 0
0
Дайындау уақыты72 минут

Өнімдер
4 унция жұмсартылған кілегейлі ірімшік
2 ас қасық ақ қант
Сипаттамасы Классикалық печенье үлкен жаңартуға ие болды.
Калориялылығы
240кКал
Ақуыздар
3Грамм
Майлар
11Грамм
Көмірсулар
32Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Пешті 350 градус Фаренгейтке (180 градус Цельсий) дейін алдын ала қыздырыңыз. Пісіру парағын пергамент қағазымен сызыңыз.
2Толтыру үшін жұмсартылған кілегейлі ірімшік пен қантты тегіс болғанша араластырыңыз. Толтырманы кішкене шарларға айналдырыңыз және дайындалған пісіру парағына салыңыз. Кем дегенде 30 минут мұздатыңыз.
3Осы уақытта сары майды, қоңыр және ақ қантты ыдысқа салып, электр араластырғышпен кілегейге дейін шайқаңыз. Жұмыртқа мен ваниль сығындысын қосыңыз; тегіс болғанша шайқаңыз
4Миксердің жылдамдығын ең төменгі деңгейге дейін төмендетіп, ұн, даршын және содамен ұн жоғалғанша шайқаңыз.
5Бөлек таяз ыдыста даршын қантына 1/4 кесе қант пен 1 шай қасық даршын араластырыңыз.
6Печенье қамырын 2 ас қасықтан алыңыз да, қолыңызбен шеңберге тегістеңіз. Печенье қамырының ортасына кілегейлі ірімшік салмасын салыңыз. Печенье қамырын үстіңгі жағына және айналасына басыңыз, ішіндегі салманы жабыңыз.
7Печенье қамырының әрбір шарын даршын-қант қоспасына салып, пергамент қағазымен қапталған пісіру парағына салыңыз.
8Алдын ала қыздырылған пеште печенье түбінде және шеттерінде алтын болғанша пісіріңіз, 12-ден 14 минутқа дейін.