Рутидің скандинавиялық Рождестволық печеньелері
Қосылды: 05.03.2025 0
0
Дайындау уақыты75 минут

Өнімдер
1 кесе жұмсартылған тұздалмаған сары май
кондитерлік өнімдерге арналған 2 кесе тұтас бидай ұны
1 кесе қант ұнтағы
1 кесе туралған пекандар
3 1/4 шай қасық су
1 ас қасық ваниль сығындысы
1/2 кесе қант ұнтағы, немесе қажет болған жағдайда шаң немесе илектеу үшін
Сипаттамасы Allrecipes Allstar жұлдызы Лиза Линн Бэкус 40 жылдан астам уақыт бойы бұл печеньелерді мереке күндері дайындап келеді.
Калориялылығы
102кКал
Ақуыздар
1Грамм
Майлар
7Грамм
Көмірсулар
9Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Сары майды, торт ұнын, 1 кесе қант ұнтағын, пекандарды, суды және ваниль сығындысын ыдысқа біріктіріңіз; тегіс болғанша араластырыңыз.
2Пешті 325 градус Фаренгейтке (165 градус Цельсий) дейін алдын ала қыздырыңыз және пісіру парағын пергамент қағазымен сызыңыз.
3Қамырды 1 ас қасық өлшемді шарларға айналдырып, дайындалған пісіру парағына салыңыз.
4Топтамамен жұмыс істей отырып, алдын ала қыздырылған пеште түбі ашық алтын қоңыр болғанша пісіріңіз, бірақ үстіңгі жағы әлі бозғылт, шамамен 14 минут.
5Печеньелерді толығымен суытыңыз. Оларды қант ұнтағына себіңіз немесе қант ұнтағына ораңыз.