Кремді қара орман барлары
Қосылды: 05.03.2025 0
0
Дайындау уақыты55 минут

Өнімдер
1 кесе жұмсартылған сары май
1 1/2 кесе ақ қант
2 шай қасық ваниль сығындысы
4 үлкен жұмыртқа
2 кесе әмбебап ұн
1/2 кесе қантсыз үштік шоколадты какао
кесектерге кесілген 1 үлкен қара шоколад батончигі (шамамен 1 кесе)
1 банка шие пирогының салмасы (21 унция)
1 ас қасық қант ұнтағы (міндетті емес)
Сипаттамасы Бұл "Қара орман" помадасы барлары шоколад салмасы мен шие қосылған брауни мен торттың арасындағы декадентті десерт болып табылады. Олар кофемен тамаша үйлеседі.
Калориялылығы
593кКал
Ақуыздар
7Грамм
Майлар
25Грамм
Көмірсулар
87Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Барлық ингредиенттерді жинаңыз. Пешті 350 градус Фаренгейтке (180 градус Цельсий) дейін алдын ала қыздырыңыз. 9х13 дюймдік табаға май жағыңыз.
2Сары май мен қантты ыдысқа электр араластырғышпен кілегейге дейін шайқаңыз. Ванильді қосыңыз. Жұмыртқаларды бір-бірден 1-ден қосыңыз, келесі жұмыртқаны қоспас бұрын әр жұмыртқаны толығымен шайқаңыз.
3Ұн мен какао ұнтағын тегіс болғанша араластырыңыз. Шоколад кесектерін қосыңыз.
4Қоспаны дайындалған табаға қасықпен құйыңыз, содан кейін пирогты толтыруды құйыңыз, оны тегістеңіз.
5Алдын ала қыздырылған пеште 40 минут пісіріңіз, содан кейін дайындығын тексеріңіз. Ортасына жақынырақ салынған тіс тазалағышпен бірнеше дымқыл үгінділер ғана шығуы керек. Қажет болса, тағы 10 минут пісіріңіз.
6Барлық рецепттер / Кристин Ма
7Толығымен салқындатыңыз; қант ұнтағына себіңіз. Текшелерге кесіңіз