Шоколадты чипті печенье барлары
Қосылды: 05.03.2025 0
0
Дайындау уақыты125 минут

Өнімдер
пісіруге арналған ұн себіңіз
1 1/3 кесе ақ қант
2/3 кесе оралған ашық қоңыр қант
1 кесе жұмсартылған тұздалмаған сары май
2 үлкен жұмыртқа
2 шай қасық ваниль сығындысы
3 кесе барлық мақсаттағы ұн
1 шай қасық қопсытқыш ұнтақ
1 шай қасық косер тұзы
3/4 шай қасық сода
2 кесе жартылай тәтті шоколад чипсы
1 кесе қуырылған туралған жаңғақ
Сипаттамасы Бұл шоколадты чипсы барларында шоколадты печенье дәмі мен бардың жеңілдігі бар. Олар шырынды және дәмді, үстіне шоколад чиптері мен қуырылған жаңғақ қосылған.
Калориялылығы
572кКал
Ақуыздар
7Грамм
Майлар
30Грамм
Көмірсулар
72Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Пешті 350 градус Фаренгейтке (175 градус Цельсий) дейін алдын ала қыздырыңыз. Барлық ингредиенттерді жинаңыз.
213х9 дюймдік пісірме табақтың түбін және бүйірлерін қалың алюминий фольгамен сызыңыз, барлық жағынан 2 дюймдік асып кетуді қалдырыңыз, пісіру спрейімен аздап шашыратыңыз; бір жаққа қойыңыз.
3Ақ қантты, қоңыр қантты және сары майды шпатель қондырмасы бар электр араластырғышпен орташа жылдамдықпен жеңіл және жұмсақ болғанша, шамамен 3 минут шайқаңыз, қажет болған жағдайда жиектерін қырып алуды тоқтатыңыз.
4Миксермен ақ қантты, қоңыр қантты және сары майды араластырыңыз. миксер төмен қуатта жұмыс істейді, жұмыртқаны бір -бірлеп қосыңыз, әр қосқаннан кейін тегіс болғанша шайқаңыз. Ванильмен тегіс болғанша шайқаңыз.
5Ұнды, қопсытқышты, тұзды және ас содасын орташа өлшемді ыдыста тегіс болғанша араластырыңыз. Төмен жылдамдықта жұмыс істейтін электр араластырғышты пайдаланып, ұн қоспасын біртіндеп толығымен тегіс болғанша шайқаңыз, шамамен 2 минут, қажет болған жағдайда бүйірлерін қырып алуды тоқтатыңыз.
6Шоколад чиптерімен және қуырылған грек жаңғағымен араластырылғанша араластырыңыз.
7Қамырды біркелкі қабатқа жайып, дайындалған пісірме табаққа салыңыз.
8Алдын ала қыздырылған пеште қызарғанша пісіріп, пісірме табақты алдыңғыдан артқа қарай ортасына қарай айналдырып, шамамен 40 минут қоя тұрыңыз.
9Печеньелерді тордағы пішінде толығымен суытыңыз, шамамен 1 сағат. Фольганың ерінін тұтқалар ретінде пайдаланып, печеньелерді табадан алыңыз.
1024 шаршыға бөліңіз (шамамен 2 дюйм)