Lofthouse имитациялық печеньелері
Қосылды: 05.03.2025 0
0
Дайындау уақыты165 минут

Өнімдер
3 1/2 кесе барлық мақсаттағы ұн
2 ас қасық жүгері крахмалы
1 шай қасық қопсытқыш ұнтақ
1/2 шай қасық косер тұзы
1/4 шай қасық сода
1 кесе тұздалмаған сары май, бөлме температурасында
1 1/2 кесе түйіршіктелген қант
бөлме температурасында 2 үлкен жұмыртқа
1 кесе қаймақ, бөлме температурасында
1 ас қасық ваниль сығындысы
Сипаттамасы Бұл Lofthouse көшірме печеньелерінің құрылымы мінсіз жұмсақ, қытырлақ және өте нәзік. Қызғылт сары май кремінің қалың, үлпілдек қабаты оларды түпнұсқалармен бірдей және одан да дәмді етеді.
Калориялылығы
303кКал
Ақуыздар
3Грамм
Майлар
18Грамм
Көмірсулар
33Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Барлық ингредиенттерді жинаңыз.
2Пешті 350 градус Фаренгейтке (175 градус Цельсий) дейін алдын ала қыздырыңыз. Пергамент қағазымен жиектері бар 2 үлкен пісіру парағын сызыңыз; бір жаққа қойыңыз.
3Печенье үшін ұнды, жүгері крахмалын, қопсытқышты, тұзды және ас содасын ыдыста түйіршіктер қалмайынша шайқаңыз; бір жаққа қойыңыз. Сары май мен қантты электрлік араластырғышпен үлкен ыдыста орташа және жоғары жылдамдықпен жеңіл және жұмсақ болғанша шайқаңыз, 2-3 минут, қажетінше тостағанның бүйірлерін қырып алуды тоқтатыңыз.
4Жұмыртқаны, қаймақты және ванилинді қосып, тегіс болғанша орташа және төмен жылдамдықпен шайқаңыз, шамамен 1 минут. Қоспа ұйыған болып көрінеді. Жылдамдықты ең төменгі деңгейге дейін азайтыңыз және ұн қоспасын толығымен сіңгенше біртіндеп қосыңыз, шамамен 2 минут, қажетінше жиектерін қырып алуды тоқтатыңыз. Қамырды жабыңыз және салқындатыңыз, ол қатты болғанша және ұстағанда жабыспайды, кем дегенде 1 1/2 сағат немесе 3 күнге дейін.
5Қамырды 1 1/3 унция қасықпен салыңыз (№ 24, шамамен 2 1/2 ас қасық) және дайындалған пісіру парақтарына бір-бірінен шамамен 2 дюйм қашықтықта, әр пісіру парағына 12-ден салыңыз.
6Қамырды Meredith Food Studios науасына салыңыз
7Алдын ала қыздырылған пеште бір -бірден пісіру парағында түбі қызарғанша және ортасы дайын болғанша пісіріңіз, 14 -тен 16 минутқа дейін, пісіру табағын кезектестіріп. пісіру парақтарын алдыңғыдан артқа қарай ортасына дейін кесіңіз.
8Қалақшаның артқы жағын пайдаланып, тегіс бетті жасау үшін үстіңгі жағын аздап басыңыз. Сым тартпаларға аударыңыз және бөлме температурасына дейін суытыңыз, шамамен 30 минут.
9Глазурь үшін сары майды ыдысқа электр араластырғышпен орташа жылдамдықпен тегіс, кремді болғанша, шамамен 2 минут қайнатыңыз, қажет болған жағдайда ыдыстың бүйірлерін қырып алуды тоқтатыңыз. Миксердің жылдамдығын ең төменгі деңгейге дейін төмендетіңіз және сары майға біртіндеп қант ұнтағын қосыңыз, әр қосқаннан кейін тегіс болғанша шайқаңыз және қажет болған жағдайда ыдыстың бүйірлерін қырып алуды тоқтатыңыз. Ванильді, тұзды және тағамдық бояуды қосып, орташа жылдамдықпен тегіс болғанша және тағамдық бояу біркелкі араласқанша шайқаңыз, шамамен 1 минут.
10Әрбір салқындатылған печеньеге шамамен 1 1/2 ас қасық глазурь жағып, печеньелердің үстіне жайып, жиектерінде қалыңдығы 1/4 дюймдік жиек қалдырыңыз. Бірден шашыратқыштармен себіңіз