Тұтас апельсиннен жасалған блендерлік торт
Қосылды: 05.03.2025 0
0
Дайындау уақыты55 минут

Өнімдер
1 қызғылт сары безеу немесе басқа жұқа қабығы бар апельсин, бөлме температурасында
3 үлкен жұмыртқа, бөлме температурасында
1/3 кесе сары май, еріген
1 шай қасық ваниль сығындысы
2 кесе барлық мақсаттағы ұн
2/3 кесе ақ қант
2 шай қасық қопсытқыш ұнтақ
1/2 шай қасық тұз
3/4 кесе қант ұнтағы
1 ас қасық апельсин шырыны немесе сүт
Сипаттамасы Бұл апельсин блендерінен жасалған торт - бұл жағымды тәтті, айқын апельсин хош иісі бар, тіпті дәмді ащының таңғажайып иісі бар әдемі көтерілген бөлке. Сондай-ақ, сізде тек блендер құмырасы болғаны жақсы, оны аяқтағаннан кейін жууға болады!
Калориялылығы
396кКал
Ақуыздар
7Грамм
Майлар
10Грамм
Көмірсулар
72Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Барлық ингредиенттерді жинаңыз.
2Пешті 350 градус Фаренгейтке (180 градус Цельсий) дейін алдын ала қыздырыңыз. 8х4 дюймдік нан табасын жабыспайтын спреймен майлаңыз және пергамент қағазымен сызыңыз.
3Апельсинді жуып, қағаз сүлгімен құрғатыңыз. Тұқымдарды алып тастап, 8 бөлікке кесіңіз.
4Апельсин кесектерін, жұмыртқаны, қантты, еріген сары май мен ванильді блендерде араластырыңыз. Қақпақты жабыңыз және тегіс болғанша шайқаңыз, шамамен 30 секунд. Ұнды, қопсытқышты және тұзды араластырыңыз. Қамыр тегіс болғанша жабыңыз және шайқаңыз.
5Қамырды дайындалған табаға салыңыз.
6Ортасына салынған тіс тазалағыш таза шыққанша пісіріңіз, шамамен 45 минут.
7Пісіру парағында сөреде 10 минут суытыңыз. Қалыптан шығарып, сым тартпада толығымен суытыңыз.
8Қант ұнтағы мен апельсин шырынын тегіс болғанша араластырыңыз. Салқындатылған орамның үстіне құйыңыз