Таңғы асқа сүзбе мен көкжидек пирогы
Қосылды: 05.03.2025 0
0
Дайындау уақыты85 минут

Өнімдер
3/4 кесе әмбебап ұн, сонымен қатар себуге арналған 1 ас қасық
3/4 кесе тұтас бидай ұны
2 шай қасық қопсытқыш ұнтақ
1/2 шай қасық тұз
3/4 кесе сүзбе
3/4 кесе бал
6 ас қасық кокос майы, ерітілген немесе бейтарап сары май, таңдау бойынша
1 ас қасық лимон қабығы
3 ас қасық лимон шырыны
1 ас қасық ваниль сығындысы
2 үлкен жұмыртқа, аздап ұрылған
2 кесе жаңа піскен көкжидек
Сипаттамасы Бұл таңғы асқа арналған сүзбе көкжидек пирогы - жаңа піскен көкжидектердің толық пинтімен толтырылған лимон орамы. Бұл таңғы асқа немесе тағамдарға арналған тым тәтті емес тамаша пирог.
Калориялылығы
272кКал
Ақуыздар
6Грамм
Майлар
10Грамм
Көмірсулар
41Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Барлық ингредиенттерді жинаңыз.
2Пешті 350 градус Фаренгейтке (180 градус Цельсий) дейін алдын ала қыздырыңыз. 9х5 дюймдік нан табасын сары маймен майлаңыз. Табаны пергамент қағазымен сызып, 2 дюймдік асып кетуді қалдырыңыз.
3Үлкен ыдыста ¾ кесе әмбебап ұнды, ¾ кесе тұтас бидай ұнын, қопсытқышты және тұзды бірге шайқаңыз.
4Сүзбені, балды, майды, лимон қабығын және шырын мен ванильді блендер ыдысына біріктіріңіз. Жабыңыз және тегіс болғанша араластырыңыз.
5Жұмыртқаны сүзбе қоспасына араластырыңыз.
6Ұн қоспасына сүзбе қоспасын қосыңыз; біріктірілгенше араластырыңыз.
7Көкжидектерді ыдыста қалған 1 ас қасық ұнмен араластырыңыз. Қамырға көкжидек қосыңыз. Қамырды дайындалған табаға құйыңыз.
8Ортасына салынған тіс тазалағыш таза шыққанша пісіріңіз, шамамен 1 сағат. Қуыруға арналған табада сым тартпада 10 минут суытыңыз.
9Табадан алыңыз да, кесу және қызмет ету алдында сым тартпада толығымен суытыңыз.