Құймақтар - (көпқабатты үйлер)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 5 үйілген ас қасық ұн, 2 1/2 кесе сүт, 2 жұмыртқа, 1 ас қасық қант, 1/3 шай қасық тұз, 1 ас қасық өсімдік майы.
Сипаттамасы Жұмыртқаны, тұзды, қантты шайқаңыз (шайқауышпен немесе миксермен), көпіртілген массаға сүт құйыңыз, ұн қосыңыз, араластырыңыз, өсімдік майын қосыңыз, бәрін қайтадан араластырыңыз және құймақтарды қыздырылған табада пісіріңіз, оны өсімдік майымен майлаңыз. шанышқымен шаншылған шикі картоп. Өсімдік майын қамырға ұнмен араластырғаннан кейін құю керек, әйтпесе жұмыртқаның көбіктену қабілеті төмендейді, қамыр ауамен қанықпайды және құймақ бос болмайды. Құймақтарды сары маймен, қаймақпен, джеммен шайға, кофеге, таңғы асқа, түскі асқа немесе кешкі асқа ыстық күйінде беріңіз. Құймаққа қызыл балықтың (қызғылт лосось) бір бөлігін орап алсаңыз, өте дәмді болады. Қанша порцияға арналған: 4.