Құймақ - қалашықтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 5 үйілген ас қасық ұн, 2 1/2 кесе сүт, 2 жұмыртқа, 1 ас қасық қант, үштен бір шай қасық тұз, 1 ас қасық өсімдік майы. Жұмыртқаны, тұзды, қантты шайқаңыз (көпірткішпен немесе электр араластырғышта), көпіртілген массаға сүт құйыңыз, ұн қосыңыз, араластырыңыз, өсімдік майын құйыңыз, бәрін қайтадан араластырыңыз және құймақтарды алдын ала қыздырылған табада өсімдік майымен майлап, өсімдік майымен майлаңыз. шанышқымен шаншылған шикі картоп. Өсімдік майын қамырға ұнмен араластырғаннан кейін құю керек, әйтпесе жұмыртқаның көбіктену қабілеті төмендейді, қамыр ауамен қанықпайды және құймақ бос болмайды. Құймақтарды сары маймен, қаймақпен, джеммен шайға, кофеге, таңғы асқа, түскі асқа немесе кешкі асқа ыстық күйінде беріңіз.