Патша құймақтары.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1/2 фунт сары майды алыңыз, оны 6 сарысы, 1 шай қасық қантпен араластырыңыз, мұздың үстіне қойыңыз және көбікті шайқаңыз. Бечамельді дайындаңыз: 3/4 кесе ұн (1/4 фунт), 1,5 кесе кілегейді сұйылтыңыз, қайнатыңыз, құймақ қамыры ретінде қоюланғанша араластырыңыз. Оған сарысы мен қант қосылған сары майды құйыңыз, шайқаңыз, 1/2 қасық апельсин суын құйыңыз, 1/2 кесе қалың кілегей қосыңыз, сары май қосылған кішкене табада пісіріңіз, құймақтарды пышақпен алып тастамаңыз, бірақ табаққа салыңыз, әр қабатқа себіңіз. қант және лимон шырынын құйыңыз. Құймақ үйіндісі желе немесе джеммен безендірілген. Бұл тағам Романовтар корольдік отбасы мүшелерінің Масленицадағы сүйікті тағамы.