Венгриялық тоқаш.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1/2 фунт (200 г) сары майды 7 сарысы мен 1 жұмыртқамен сүртіңіз, 20 лот (256 г) ұн, 1/3 кесе қою ашытқы, 1/4 кесе қант, мускат жаңғағын құйыңыз, илеңіз, кішкене тоқаштар жасаңыз, көтерілуге рұқсат етіңіз. . 1 кесе қара өрікті қайнатыңыз, ұсақтаңыз, қасық қант пен даршынмен араластырыңыз. Содан кейін әр тоқашқа (көтерілгенде) ойық жасап, қара өрік немесе джем салып, жұмыртқа жағып, қант сеуіп, пешке салыңыз.