Даршын орамы қосылған маймыл наны
Қосылды: 19.12.2024 0
0
Дайындау уақыты35 минут
Өнімдер
½ кесе ақ қант
1 шай қасық ұнтақталған даршын
1 пакет тоңазытылған даршын орамының қамыры (12,4 унция) глазурьмен
¼ кесе ерітілген тұзсыз сары май
Сипаттамасы Бұл ауыз суаратын даршын орамы "маймыл наны" мен оны таңғы асқа дайындаған сайын тәбетіммен жеймін. Салқындатылған орамдарды төртке бөліп, еріген сары май мен даршын қантына батырады, сондықтан олар пісірген кезде бір-біріне жабысып қалмайды және қызмет еткенде оңай бөлінеді. Бұл даршын орамдарын пайдаланудың өте креативті тәсілі!
Калориялылығы
246кКал
Ақуыздар
2Грамм
Майлар
11Грамм
Көмірсулар
35Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Пешті Цельсий бойынша 200 градусқа дейін қыздырыңыз. 9х5 дюймдік табаға май жағыңыз.
2Ыдысқа қант пен даршын араластырыңыз.
3Глазурь салынған пакетті бір жаққа қойыңыз. Даршын орамдарын төртке бөліңіз. Бөлшектерді еріген сары майға батырып, даршын қантына себіңіз де, дайындалған табаға салыңыз.
4Алдын ала қыздырылған пеште қамыр көтерілгенше және үстіңгі жағы қызарғанша пісіріңіз, 20-дан 25 минутқа дейін; глазурьді үстіңгі жағына себіңіз де, табада 5 минут суытыңыз. Жарманы табаққа салып, жылы ұсыныңыз