Nutella айналмалы ірімшік торттары
Қосылды: 05.03.2025 0
0
Дайындау уақыты325 минут

Өнімдер
1 1/2 кесе ұсақ ұнтақталған шоколадты кілегеймен толтырылған сэндвич печеньесінің үгіндісі (мысалы, OREO®), шамамен 19 печеньеден
1/3 кесе ұсақталған жаңғақ, құрғақ қуырылған
2 ас қасық тығыз оралған ашық қоңыр қант
1 шымшым тұз
4 ас қасық тұздалмаған сары май, еріген
Сипаттамасы Бұл Nutella swirl Cheesecake барлары ОРЕО мен фундук қыртысының үстіне шырынды Nutella ірімшігі салмасын салып, нағыз дәмді десерт жасайды. Барларға қызмет көрсетер алдында тоңазытқышта кем дегенде 4 сағат тұруға рұқсат етіңіз.
Калориялылығы
292кКал
Ақуыздар
4Грамм
Майлар
22Грамм
Көмірсулар
20Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Пешті 350 градус Фаренгейтке (180 градус Цельсий) дейін алдын ала қыздырыңыз. 9х9 дюймдік төртбұрышты табаны барлық жағынан шығып тұратындай пергамент қағазымен сызыңыз.
2Тағамдық процессорда ОРЕО үгіндісін, ұсақталған фундукты, қоңыр қантты және бір шымшым тұзды біріктіріңіз; ұсақталғанша өңдеңіз. Еріген сары майды қосып, қоспасы біркелкі ылғалданғанша импульсті қосыңыз. Қоспаны дайындалған табаға құйып, табаның түбіне мықтап және біркелкі басыңыз.
3Тортты алдын ала қыздырылған пеште 10 минут бойы пісіріңіз. Тұмшапештен алыңыз да, тортты 10 минутқа суытыңыз. Пешті сөндірмеңіз.
4Кілегейлі ірімшікті, ақ қантты, ванильді, 1/2 шай қасық тұзды және мускат жаңғағын үлкен ыдыста электр араластырғышпен тегіс болғанша шайқаңыз. Қалың кілегей мен лимон шырынын қосып, тегіс болғанша шайқаңыз. Жұмыртқаны қосып, араласқанша араластырыңыз. Қамырды торт қабатына құйып, біркелкі қабатқа жайыңыз.
5Нутелланы микротолқынды пешке арналған кішкене ыдысқа салыңыз да, микротолқынды пеште аздап қызғанша, шамамен 30 секунд қыздырыңыз. Ірімшік тортының үстіңгі жағына жылы нутелла кесектерін кездейсоқ ретпен орналастырыңыз. Өткір пышақпен қамырды ақырын араластырыңыз, тереңдемеуге және тортты кесіп алмауға тырысыңыз. Қамырды қайтадан қою үшін науаны үстелдің үстіңгі жағына бірнеше рет түртіңіз.
6Барларды алдын ала қыздырылған пеште барлардың шеттері алтын реңк ала бастағанша пісіріңіз, ал ортасында барлар әлі де аздап тербеледі, 35-40 минут. Барларды бөлме температурасына дейін суытыңыз; содан кейін тоңазытқышта толығымен суығанша, кем дегенде 4 сағатқа қойыңыз. 16 барға кесіңіз