Бассейнге арналған тамаша сэндвич
Қосылды: 25.02.2025 0
0
Дайындау уақыты35 минут

Өнімдер
1 дөңгелек бөлке нан
2 ас қасық сары май
2 ас қасық сары қыша
2 кесе ұсақталған айсберг салаты
1/2 фунт дели ветчина, туралған
1/2 фунт туралған күркетауық
6 тілім швейцариялық ірімшік
6 тілім Чеддар немесе Колби Джек ірімшігі
Сипаттамасы Осы жазда осы керемет сэндвичті қолданып көріңіз!
Калориялылығы
678кКал
Ақуыздар
37Грамм
Майлар
29Грамм
Көмірсулар
67Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Пешті 350 градус Фаренгейтке (175 градус Цельсий) дейін алдын ала қыздырыңыз
2Сорпа ыдысын дайындап жатқандай, нанның үстіңгі жағынан кең шеңберді кесіңіз. Нанның үстіңгі жағын абайлап алып тастаңыз және бір жаққа қойыңыз.
3Бүйірлерін сындырып алмау үшін абайлап нанның ішкі жағын ойып алыңыз. Нанның ішкі бөлігін қалдықтарды болдырмау үшін крутондар жасауға болады.
4Сары майды қышамен бірге микротолқынды пеште 15 секунд ішінде кішкене ыдыста ерітіңіз. Жақсылап араластырыңыз.
5Нанның сыртын және үстіңгі жағын май қоспасымен сүртіңіз; бөлке мен үстіңгі жағын пісіру парағына салыңыз.
6Алдын ала қыздырылған пеште 10 минут пісіріңіз.
7Алдын ала қыздырылған пеште 10 минут пісіріңіз. Суығанша қалдырыңыз.
8Салат жапырақтарын құрғатып, ойылған нанның түбіне қабат етіп жайыңыз. Ірімшікті салат жапырақтарының үстіне қойыңыз. Ветчина мен күркетауық қабатын жайыңыз. Нан толғанша қайталаңыз. Үстіне қалған нан тортын салыңыз.
9Сэндвичті пленкамен орап, пісіру парағына салыңыз. Салмақтау үшін үстіне тағы бір пісіру парағын салыңыз.
10Дайын сэндвичті тоңазытқышта кем дегенде 1 сағат немесе түнде пісіру парағына салыңыз.