Гавайлық ветчина мен ірімшік сырғытпалары
Қосылды: 25.02.2025 0
0
Дайындау уақыты50 минут

Өнімдер
пісіруге арналған спрей (мысалы, Crisco®)
½ кесе сары май
1 пияз, ұсақталған
3 ас қасық Дижон қышасы
1 ас қасық көкнәр тұқымы
2 шай қасық Вустершир соусы немесе дәміне қарай көбірек
1 (12 дана) пакет Гавайи тәтті тоқаштары, кесектерге кесілген немесе қажетінше көбірек
1 фунт гастрономиялық кесілген ветчина немесе қажетінше көбірек
қажет болса, 8 тілім швейцариялық ірімшік немесе одан да көп
Сипаттамасы Гавайлық сырғытпалар бөлісуге оңай тағамдар үшін тамаша.
Калориялылығы
484кКал
Ақуыздар
26Грамм
Майлар
17Грамм
Көмірсулар
47Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Барлық ингредиенттерді жинаңыз. Пешті 350 градус Фаренгейтке (175 градус Цельсий) дейін алдын ала қыздырыңыз. 9х13 дюймдік пісірме табаққа пісіруге арналған спреймен себіңіз.
2Сары майды кәстрөлде орташа және баяу отта ерітіңіз; пиязды еріген сары майда жұмсақ болғанша араластыра отырып, 5-10 минут пісіріңіз. Қыша, көкнәр және Вустершир соусын қосыңыз; араластыра отырып, 5 минут пісіріңіз.
3Орамдардың түбін дайындалған пісірме табаққа салыңыз. Үстіне пияз қоспасының 2/3 бөлігін қасықпен салыңыз.
4Әр орамға ветчина мен ірімшік қосыңыз.
5Орамдардың үстіңгі жағын ірімшік қабатының үстіне қойыңыз, содан кейін қалған пияз қоспасымен сүртіңіз.
6Ыдысты алюминий фольгамен жабыңыз.
7Алдын ала қыздырылған пеште 15 минут пісіріңіз. Алюминий фольганы алып тастап, орамдардың үстіңгі жағы қызарғанша пісіріңіз, 5-тен 10 минутқа дейін