Ысталған тауықтың аяқтары
Қосылды: 16.12.2024 1
0
Дайындау уақыты610 минут
Өнімдер
12 тауық барабаны
¼ кесе өсімдік майы немесе қажетінше
⅓ кесе барбекю майы
Сипаттамасы Бұл ысталған тауықтың аяқтары соншалықты жан-жақты және жеңіл! Мен алма жоңқаларын немесе басқа жеміс ағаштарын пайдаланғанды жақсы көремін, бірақ үйеңкі де тамаша таңдау болып табылады. Барбекюге сүйікті ұсақталған ірімшікті қолданыңыз. Аяқтарды түні бойы тоңазытқышта ауада кептіру, темекі шегудің жоғары температурасымен бірге, тауық ысталған кезде жиі пайда болатын серпімді терінің пайда болуын болдырмауға көмектеседі. Қажет болса, сүйікті барбекю соусымен бірге қызмет етіңіз.
Калориялылығы
165кКал
Ақуыздар
20Грамм
Майлар
9Грамм
Көмірсулар
1Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Барабан таяқшаларын қуыруға арналған табаның үстіне сөреге қойыңыз. Тоңазытқышта ауада, кем дегенде 8 сағат және түнге дейін құрғатыңыз.
2Электрлік темекі шегушіні 275 градус Фаренгейтке (135 градус Цельсий) дейін алдын ала қыздырыңыз және өндірушінің нұсқауларына сәйкес ағаш жоңқаларын қосыңыз.
3Барабан таяқшаларын өсімдік майымен аздап майлаңыз. Барабан таяқшаларын қайта жабылатын пластик пакетке салыңыз да, ысқылап себіңіз. Біркелкі жағу үшін араластырыңыз.
4Барабан таяқшаларын темекі шегушіге арналған сөреге қойыңыз. Тауықтың ішкі температурасы 165 градус Фаренгейтке (74 градус Цельсий) жеткенше, шамамен 2 сағат темекі шегіңіз