Саңырауқұлақ пюресі сорпасы қосылған пісірілген шошқа еті
Қосылды: 16.12.2024 0
0
Дайындау уақыты70 минут
Өнімдер
½ туралған сары пияз
4 сүйексіз шошқа еті
26 унция қоюландырылған саңырауқұлақ пюресі сорпасы
¼ кесе су
2 текше сиыр етінің сорпасы
Сипаттамасы Саңырауқұлақ пюресі сорпасы қосылған бұл пісірілген шошқа еті - суық күндерге арналған ең нәзік тағам! Саңырауқұлақ пюресі сорпасының тұздығы шошқа етімен де, картоп пюресімен де жақсы үйлеседі.
Калориялылығы
419кКал
Ақуыздар
44Грамм
Майлар
20Грамм
Көмірсулар
14Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Барлық ингредиенттерді жинаңыз. Пешті 325 градус Фаренгейтке (165 градус Цельсий) дейін алдын ала қыздырыңыз
2Пияз тілімдерін шыны пісірме табақтың түбіне салыңыз. Шошқа етін пияздың үстіне қойыңыз. Кесектерді қоюландырылған сорпамен біркелкі жабыңыз.
3Су мен сорпаны қосыңыз, қосымша дәм үшін сорпа текшелерін ұсақтаңыз. Қуыруға арналған табаны алюминий фольгамен жабыңыз.
4Шошқа етін алдын ала қыздырылған пеште қуырыңыз, соусты бір немесе екі рет араластырыңыз, ортасында қызғылт болмайынша, шамамен 1 сағат. Котлеттің ортасына салынған жылдам оқылатын термометр Фаренгейт бойынша кем дегенде 145 градус (Цельсий бойынша 63 градус) оқуы керек