Ауада қуырылған жеңіл тауықтың төс еті
Қосылды: 16.12.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
1 тауықтың төс еті (8 унция)
2 шай қасық зәйтүн майы
1/4 шай қасық сарымсақ ұнтағы немесе дәміне қарай
дәміне қарай тұз және жаңа ұнтақталған қара бұрыш
Сипаттамасы Ауа қуырғыш тауықтың төс етінің қарапайым рецепті, оны көбірек адамдар пайдалана алады.
Калориялылығы
457кКал
Ақуыздар
71Грамм
Майлар
17Грамм
Көмірсулар
1Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Ауа қуырғышты 360 градус Фаренгейтке (182 градус Цельсий) дейін алдын ала қыздырыңыз.
2Тауықтың төс етінің екі жағын зәйтүн майымен сүртіңіз; бір жағына сарымсақ ұнтағы, тұз және бұрыш себіңіз. Тауықтың төс етінің дәмделген жағын төмен қаратып, ауа қуырғыш себетіне салып, екінші жағына сарымсақ ұнтағы, тұз және бұрыш себіңіз.
3Алдын ала қыздырылған ауа қуырғышта 9 минут пісіріңіз. Тауықты төңкеріп, ортасында қызғылт болмайынша және шырындары мөлдір болғанша пісіруді жалғастырыңыз, тағы 9 минут. Ортаға енгізілген жылдам оқылатын термометр кем дегенде 165 градус Фаренгейтті (74 градус Цельсий) көрсетуі керек
4Тауықтың төс етін табаққа салып, алюминий фольгамен еркін жабыңыз. Қызмет көрсетер алдында 5 минутқа қалдырыңыз