Лимон Аиоли қосылған табада қуырылған треска
Қосылды: 19.12.2024 0
0
Дайындау уақыты25 минут
![Основное фото](https://mealy.kz/mealy-recipe-logos/recipe-15116-1.webp)
Өнімдер
2 ас қасық майонез
1/2 шай қасық лимон қабығы
1 шай қасық лимон шырыны немесе дәміне қарай көбірек
1 шай қасық майдалап туралған сарымсақ
дәміне қарай тұз және жаңа ұнтақталған қара бұрыш
қажет болса, 1 шай қасық сүт немесе одан да көп
Сипаттамасы Үйде дайындалған жеңіл лимон аиоли соусымен қуырылған бұл дәмді треска өте тез дайындалады. Апталық кешкі асқа тез, бірақ қанағаттанарлық тағам үшін пеште қуырылған көкөністермен және кускуспен жұптаңыз.
Калориялылығы
284кКал
Ақуыздар
39Грамм
Майлар
13Грамм
Көмірсулар
1Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Лимон аиоли үшін: майонезді, лимон қабығын, лимон шырынын және үгітілген сарымсақты кішкене ыдысқа араластырыңыз. Дәміне қарай тұз бен бұрыш себіңіз. Кілегей консистенциясына жеткенше сүтпен сұйылтыңыз.
2Балықтар үшін: балықты қағаз сүлгімен құрғатыңыз. Зәйтүн майы мен сары майды табада орташа отта қыздырыңыз. Тресканы екі жағына итальяндық дәмдеуіштер, тұз және бұрыш себіңіз.
3Тресканы ыстық табаға салыңыз да, балықты шанышқымен оңай илеу үшін екі жағынан қызарғанша қуырыңыз, әр жағынан 3-4 минут. Қызмет көрсететін табақтарға аударыңыз және лимон аиолиімен бірге қызмет етіңіз.
4Сарымсақ өте ұсақ үгітілген болуы керек. Мен микропландық үккішті қолдандым