Тилапияға арналған ауа қуырғыш
Қосылды: 19.12.2024 0
0
Дайындау уақыты11 минут

Өнімдер
½ кесе жаңа үгітілген пармезан ірімшігі
1 ½ шай қасық паприка
1 шай қасық сарымсақ ұнтағы
½ шай қасық тұз
½ шай қасық жаңа ұнтақталған қара бұрыш
4 (6 унция) тилапия филесі, мұздатылған жағдайда еріген)
пісіруге арналған спрей
1 ас қасық туралған жаңа ақжелкен (міндетті емес)
4 тілім лимон (міндетті емес)
Сипаттамасы Ауа қуырғышта пісірілген тілапия бірнеше минут ішінде дайын болады. Пармезан ірімшігіне себілген, ол керемет ылғалды және хош иісті. Күріш палауымен немесе пісірілген көкөністермен бірге қызмет етіңіз.
Калориялылығы
217кКал
Ақуыздар
39Грамм
Майлар
5Грамм
Көмірсулар
2Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Ауа қуырғышты Цельсий бойынша 200 градусқа дейін қыздырыңыз.
2Пармезан ірімшігін, паприка, сарымсақ ұнтағын, тұз бен бұрышты ыдысқа араластырыңыз.
3Тилапия филесін қағаз сүлгімен құрғатыңыз. Пісіруге арналған спреймен екі жағынан шашыратыңыз, содан кейін филені екі жағынан пармезан қоспасына батырыңыз. Артықты шайқаңыз, содан кейін қайтадан спреймен себіңіз. Ауа қуырғыштарды себетке салыңыз.
4Балықты шанышқымен илеу оңай болғанша пісіріңіз, 6-дан 8 минутқа дейін. Ауа қуырғыштың өлшеміне байланысты балықты екі партияда пісіру қажет болуы мүмкін.
5Ақжелкенге себіңіз және лимон кесектерімен бірге қызмет етіңіз