Терияки лосось балығына арналған ыдыс
Қосылды: 25.02.2025 0
0
Дайындау уақыты30 минут

Өнімдер
1/4 кесе натрийі төмен соя соусы
3 ас қасық қоңыр қант
1 түйір сарымсақ, майдалап туралған
1 ас қасық майдалап туралған жаңа зімбір
1 лосось филесі (6 унция)
1/4 кесе ұсақталған сәбіз
2 шалғам, жұқалап туралған
1 кесе ұсақталған қызыл қырыққабат
1 кесе пісірілген күріш
1 шай қасық күнжіт тұқымы (міндетті емес)
1 жасыл пияз, жіңішке кесілген (міндетті емес)
Сипаттамасы Бұл терияки лосось тағамы үшін лосось соя соусы, қоңыр қант, сарымсақ және имбирь қосылған үйдегі 4 ингредиентті терияки соусымен 15 минут пісіріледі, содан кейін күріш, қызыл қырыққабат, сәбіз және редис қосылған ыдыста беріледі.
Калориялылығы
780кКал
Ақуыздар
50Грамм
Майлар
22Грамм
Көмірсулар
96Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Пешті 400 градус Фаренгейтке (200 градус Цельсий) дейін алдын ала қыздырыңыз және пісірме табаққа пісіру спрейін себіңіз.
2Кішкене ыдыста соя соусын, қоңыр қантты, сарымсақ пен имбирді біріктіріңіз. Лососьді дайындалған пісірме табаққа терісін төмен қаратып салыңыз. Терияки соусының үстіне құйыңыз.
3Алдын ала қыздырылған пеште балық шанышқымен оңай шаншығанша пісіріңіз, 12-15 минут.
4Күрішті ыдысқа салып, үстіне лосось салып, терияки соусын пісірме табақтан қасықпен құйыңыз. Ұсақталған қырыққабатты, үгітілген сәбізді және шалғамды қосыңыз. Гарнир үшін туралған жасыл пияз мен күнжіт тұқымын себіңіз