Классикалық кубалық стильдегі пикадилло
Қосылды: 21.12.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
1 ас қасық зәйтүн майы
1 кішкене пияз, майдалап туралған
½ жасыл болгар бұрышы, майдалап туралған
1 түйір сарымсақ, ұсақталған немесе дәміне қарай
1 фунт майсыз сиыр еті
1 банка томат тұздығы (250 грамм)
6 ірі түйіршіктелген жасыл зәйтүн, төртке бөлінген
½ кесе мейіз
1 ас қасық каперс (міндетті емес)
2 қаптама (40 грамм) "сазон" дәмдеуіштері (мысалы, Goya®)
1 ас қасық ұнтақталған зире
1 шай қасық ақ қант
дәміне қарай тұз
Сипаттамасы Бұл кубалық стильдегі "пикадилло" сиыр етінің классикалық рецепті және әдетте ақ күрішпен бірге беріледі. Оны тако немесе эмпанадаға толтыру ретінде де қолдануға болады. Бұл қуырылған піскен банандармен дәмді.
Калориялылығы
350кКал
Ақуыздар
24Грамм
Майлар
19Грамм
Көмірсулар
24Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Барлық ингредиенттерді жинаңыз.
2Қайнатыңыз
3Табада зәйтүн майын орташа отта қыздырыңыз; пиязды, болгар бұрышын және сарымсақты қуырыңыз және араластырыңыз, пиязды ыстық майға жұмсақ болғанша қуырыңыз, 5-7 минут.
4Табаға тартылған сиыр етін қосыңыз; ол ұсақталғанша және толығымен қызарғанша пісіріңіз және араластырыңыз, 7-10 минут.
5Томат соусын, зәйтүнді, мейізді, каперстерді, зирені араластырыңыз, тартылған сиыр етіне сазон дәмдеуіштерін, қант пен тұзды қосыңыз б. Табаны жабыңыз, отты ең төменгі деңгейге дейін азайтыңыз және қоспасы қызғанша 5-10 минут пісіріңіз.