Сиыр етінен жасалған гуляш
Қосылды: 13.12.2024 0
0
Дайындау уақыты180 минут
Өнімдер Сиыр еті 800 грамм
Сәбіз 150 грамм
Пияз 250 грамм
Су 150-200 грамм
Ұн 1 ас қасық
Дәміне қарай тұз, қара бұрыш.
Сипаттамасы
Калориялылығы
170кКал
Ақуыздар
14Грамм
Майлар
11Грамм
Көмірсулар
4Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Сиыр етін үлкен текшелерге, тұзға, бұрышқа кесіңіз.
2Ет кесектерін алдын ала қыздырылған табада өсімдік майымен қатты отта қызарғанша қуырыңыз.Етті кастрюльге салыңыз.
3Пиязды жарты сақинаға, сәбізді жолақтарға, сарымсақты жолақтарға кесіңіз
4 мяса кейін майға пияз бен сәбізді 5-10 минут қуырыңыз
5Қызанақты қосыңыз. Тағы 5 минут өткізіңіз.
6Сарымсақ қосыңыз, 1 минут өткізіңіз
7Етті пассамен біріктіріңіз, 150-200 грамм су қосыңыз. Толық дайын болғанға дейін қайнатыңыз (шамамен 2 сағат). Маңызды! Өшірмес бұрын 100 грамм суда 1 деңгейлі ас қасық ұнды сұйылтыңыз. Гуляшқа қосу. 5-7 минут қайнатыңыз. Тағам дайын. Сүйікті гарнирмен бірге қызмет етіңіз. Тәбетім жақсы!
8