Жұмыртқасы бар зразы
Қосылды: 06.12.2024 2
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер Шошқа етінің еті 300 грамм
Сиыр етінің еті 150 грамм
Тауық етінің филесі 250 грамм
Шикі жұмыртқа 1 дана.
Пісірілген жұмыртқа 2-3 дана.
Пияз 2 дана
Картоп 1 дана.
Бөлке 150 грамм
Сүт 100 грамм
Дәміне қарай тұз, бұрыш.
Қуыруға арналған өсімдік майы 100 грамм
Сипаттамасы
Калориялылығы
123кКал
Ақуыздар
8Грамм
Майлар
6Грамм
Көмірсулар
6Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Ет пен пиязды текшелерге кесіңіз.
2Ет тартқыштан өткізіңіз.
3Ұсақ үккіште үгітілген картоп пен сарымсақты қосыңыз.
4Шикі жұмыртқаны қосыңыз.
5Тұз, бұрыш қосыңыз.
6Бұрын сүтке малынған бөлке қосыңыз.
7Жұмыртқаны кішкене текшеге кесеміз
8100-120 грамм шарлар жасаймыз, саусақтарымызбен ойық жасаймыз, жұмыртқаны бүктейміз. Біз котлетті жабамыз және пішіндейміз (алдымен қолыңызды жылы сумен сулаңыз).
9Өсімдік майы қосылған алдын ала қыздырылған табада қуырыңыз.
10Пісірілгенге дейін баяу отта қуырыңыз. Қақпақтың астында. 15-20 минут.
11Гарнирмен бірге қызмет етіңіз, ыстық. Асың дәмді болсын!!!
12