Картоп пен қызанақ қосылған француз стиліндегі ет
Қосылды: 13.12.2024 1
0
Дайындау уақыты60 минут

Өнімдер Шошқа етінің ветчинасы 900 грамм
Қатты ірімшік 300 грамм
Картоп 4 дана
Қызанақтар 4 дана
Пияз 1 дана
Майонез 150-200 грамм
Су 50 грамм
Дәміне қарай тұз, бұрыш.
Сипаттамасы
Калориялылығы
260кКал
Ақуыздар
12Грамм
Майлар
32Грамм
Көмірсулар
2Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық

1Пісіруге арналған ыдыстың 1 қабаты: Картопты жуыңыз, тазалаңыз, 0,3- 0,5 см кесектерге кесіңіз, өсімдік майымен себіңіз. Аздап тұз себіңіз.. бұрыш.

2Етті 1,5 см тілімдерге кесіңіз. Ұрып ал.

3 пиязды жарты сақинаға турап, етке, тұзға, бұрышқа саламыз

4Қызанақ тілімдерін саламыз (менікі мұздатылған)

5Ірімшікті ірі үккіштен өткіземіз, майонезді үстіне науаның шетіне қосамыз. су.

6160 градус температурада 30-40 минут қызарғанша пісіріңіз.

7Тәбетіңіз жақсы болсын!