Тауық еті қосылған палау
Қосылды: 17.12.2024 0
0
Дайындау уақыты60 минут

Өнімдер Тауықтың аяқтары 2 дана. 500 грамм
Палауға арналған күріш 500 грамм
Сәбіз 300 грамм
Пияз 300 грамм
Сарымсақ 1 бас
Дәміне қарай ұнтақталған қара бұрыш тұзы. Қуыруға арналған өсімдік майы 150 грамм
Сипаттамасы
Калориялылығы
320кКал
Ақуыздар
26Грамм
Майлар
22Грамм
Көмірсулар
8Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық

1Аяқтарды жуыңыз, үлкен текшелерге кесіңіз. Қазанға немесе терең табаға салыңыз.

2Тұз, бұрыш, өсімдік майында қызарғанша жоғары отта 5 минут қуырыңыз. Табаққа салыңыз.

3Пиязды сол майға қуырыңыз.

4Сәбізді жолақтарға қосыңыз. Жоғары отта тағы 5 минут қуырыңыз.

5Бәрі қуырылған кезде етті қайтарыңыз + күріш қосыңыз.

6Ингредиенттерден 2 сантиметр жоғары ыстық су құйыңыз. Тұз, бұрыш қосыңыз , сарымсақтың басын толығымен салыңыз.

7Қақпақпен жабыңыз. 180 градусқа дейін қыздырылған пешке 20 минутқа қойыңыз.

8Палау дайын! Асың дәмді болсын!
9