Тордағы котлеттер
Қосылды: 05.12.2024 1
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер Тауық еті 600 грамм
Пияз 🧅
Су 💧 100 грамм
Май торы 300 грамм
Картоп крахмалы 1 ас қасық.қасық
Тұз 1/2 сағ.қасықтар; Қайта қара.ұнтақталған 1/3 сағ.қасықтар
Өсімдік майы 100 грамм (қуыруға арналған)
Сипаттамасы
Калориялылығы
350кКал
Ақуыздар
9Грамм
Майлар
30Грамм
Көмірсулар
4Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Майлы торды алдын ала тұздалған суық суға 1 сағат салып қойыңыз (оны түзету оңай болады). Қызыл тауық етінің филесін ұсақтап тураңыз (немесе тартылған ет) + туралған пияз (ірі үккіште немесе блендерде) + тұз, бұрыш, крахмал, су. Барлығын жақсылап араластырыңыз, дымқыл қолмен пирожныйлар жасаңыз. Оларды тақтаға мұздатқышқа 15 минутқа қойыңыз (торда қалыптастыруға ыңғайлы болу үшін).
2 Дайындалған, түзетілген торға котлетті салыңыз, оны ораңыз, құйрықтарды бұраңыз және бұраңыз.
3Өсімдік майының аз мөлшерінде, котлеттердің орташа қызуында алдымен құйрық жағынан қызарғанша қуырыңыз... әр жағынан 5 минут. Содан кейін отты ең төменгі деңгейге дейін азайтып, табаны қақпақпен жауып, тағы 15 минут қайнатыңыз. Ыстық ұсыныңыз!
4