3 ингредиенттен пісірілген ешкі ірімшігі соусы
Қосылды: 19.12.2024 0
0
Дайындау уақыты25 минут
Өнімдер
1 кесек ешкі ірімшігі (8 унция)
2 кесе маринара соусы
¼ шай қасық косер тұзы немесе теңіз тұзы (міндетті емес)
¼ кесе жаңа піскен насыбайгүл, таспаларға кесілген
Сипаттамасы Ешкі ірімшігі маринара соусымен пісірілген және үстіне жаңа піскен насыбайгүл қосылған, бұл өте оңай жеңіл тағамды тез арада жасауға мүмкіндік береді! Тұмшапештен жаңа ғана суға батыруға арналған кростини немесе сарымсақ нанымен бірге ұсыныңыз.
Калориялылығы
216кКал
Ақуыздар
12Грамм
Майлар
14Грамм
Көмірсулар
10Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Пешті 190 градус Цельсийге дейін алдын ала қыздырыңыз.
2Ешкі ірімшігін кішкене пісірме табақтың пішініне сәйкес етіп басыңыз, шетінен қалыңдығы 1 дюймдік жиек қалдырыңыз. Маринара соусын қасықпен ақырын жағыңыз, ешкі ірімшігінің шеттерін жабуға тырысыңыз, бірақ ортасын емес. Тұз себіңіз.
3Ешкі ірімшігі ыстық және жұмсақ болғанша, маринара соусы ыстық және көпіршікті болғанша алдын ала қыздырылған пеште 20-25 минут пісіріңіз.
4Тұмшапештен шығарып, жаңа піскен насыбайгүл себіңіз