Багеттегі пицца
Қосылды: 19.12.2024 0
0
Дайындау уақыты25 минут

Өнімдер
1 француз багеті
1/2 кесе пицца соусы немесе қажет болған жағдайда
2/3 кесе ұсақталған моцарелла ірімшігі
2 унция шұжық, пісірілген және ұсақталған
2 унция шағын пепперони тілімдері
Сипаттамасы Кәдімгі багетаны алыңыз да, дәмді пицца жасау үшін ұзынынан кесіңіз. Толтырғышты тұздық пен ірімшік сияқты қарапайым етіп жасауға болады немесе оны пепперони мен шұжықпен толықтыруға болады.
Калориялылығы
164кКал
Ақуыздар
7Грамм
Майлар
5Грамм
Көмірсулар
24Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Пешті Цельсий бойынша 190 градусқа дейін қыздырыңыз
2Багетаны ұзына бойына екіге бөліңіз. Пицца соусын микротолқынды пешке арналған ыдыста ыстық болғанша қыздырыңыз, шамамен 45 секунд.
3Пицца соусын багетаның үстіне жайып, ірімшік себіңіз де, үстіне шұжық пен пепперониді қалауыңызша себіңіз. Пиццаны пісіру парағына салыңыз.
4Алдын ала қыздырылған пеште ірімшік алтын болғанша пісіріңіз, шамамен 18 минут. Қосымша қадам: пештегі грильді қосыңыз, қыздыру элементінен 6 дюйм төмен сөрені орнатыңыз және пиццаны 1-2 минут бойы қанық түс алу үшін пісіріңіз.
5Пиццаны көлденеңінен тілімдерге кесіңіз. Қызмет етіңіз және ләззат алыңыз.
6Қаласаңыз, 16 тілім нанды көлденеңінен кесіңіз. Әрбір тілім «дөңгелек шағын пицца» болуы мүмкін, содан кейін оны әр қонақтың талғамына қарай реттеуге болады