Пісте торты
Қосылды: 05.03.2025 0
0
Дайындау уақыты290 минут

Өнімдер
пісіруге арналған спрей
1/2 кесе жұмсартылған сары май
1 кесе барлық мақсаттағы ұн
1/2 кесе майдалап туралған пекан немесе пісте
1 1/4 кесе қант ұнтағы, бөлінген
1 пакет жұмсартылған кілегейлі ірімшік (8 унция)
1 шай қасық ваниль сығындысы
1 пакет мұздатылған бұлғанған үстіңгі жағы (8 унция), ерітілген, бөлінген
2 1/2 кесе сүт
2 (3,4 унция) пакеттер жылдам пісіруге арналған пісте пудинг қоспасы
1/2 кесе ұсақталған пісте
Сипаттамасы Бұл ностальгиялық пісте тортында кілегейлі ірімшік салмасы, үлпілдек пісте салмасы және кілегеймен қабатталған жаңғақ, қытырлақ кондитер қыртысы бар. Тәтті, қытырлақ және кремді, ол балалық шақтың бақытты десерттерін еске түсіреді.
Калориялылығы
377кКал
Ақуыздар
6Грамм
Майлар
26Грамм
Көмірсулар
31Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Барлық ингредиенттерді жинаңыз.
2Пешті 350 градус Фаренгейтке (175 градус Цельсий) дейін алдын ала қыздырыңыз. Пісіруге арналған спреймен 9х13 дюймдік пісірме табақты майлаңыз.
3Сары майды электр араластырғышпен жұмсақ болғанша ыдысқа салыңыз. Ұнды, пекансты және 1/4 кесе қант ұнтағын араластырыңыз. Дайындалған табаққа біркелкі қабатқа жайыңыз.
4Алдын ала қыздырылған пеште ашық алтын түске дейін, шамамен 18 минут пісіріңіз. Сым тартпада толығымен салқындатыңыз, шамамен 45 минут.
5Кілегейлі ірімшікті электрлік араластырғышпен жұмсақ болғанша шайқаңыз. Қалған 1 стакан қант ұнтағы мен ванильді тегіс болғанша шайқаңыз. Ұнтақталған қоспаның жартысын қосыңыз.
6Кілегейлі ірімшік салмасын тортқа біркелкі таратыңыз. Тоңазытқышта 15 минут суытыңыз.
7Сүт пен пудинг қоспасын ыдысқа 2 минут шайқаңыз.
8Пісте пудингін кілегейлі ірімшік салмасының үстіне біркелкі таратыңыз. Тоңазытқышта орнатылғанға дейін салқындатыңыз, шамамен 15 минут.
9Қалған бұлғанған спринктерді пудинг қабатының үстіне жағыңыз. Қызмет көрсетер алдында үстіне пісте себіңіз немесе пісте себіңіз.
10Бетін жауып, тоңазытқышта 3 сағат немесе 4 күнге дейін салқындатыңыз.