Печенье қосылған неміс шоколадты торты
Қосылды: 05.03.2025 0
0
Дайындау уақыты60 минут

Өнімдер
1 пакет (өлшемі 13,35-тен 15,25 унцияға дейін) (екі қабатты) devils food торт қоспасы
2 1/4 кесе ұсақталған тәтті кокос жаңғағы, жартысы
3/4 кесе туралған пекан, қуырылған
1 контейнер (8 унция) мұздатылған бұлғанған десерт салмасы, ерітілген
Сипаттамасы Бұл неміс шоколадты печеньелері жұмсақ, қытырлақ және ортасында жаңғақ пен кокос жаңғағы қосылған помадалы болып шығады. Сізге тек 4 ингредиент қажет және оларды дайындау өте оңай.
Калориялылығы
163кКал
Ақуыздар
2Грамм
Майлар
9Грамм
Көмірсулар
21Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Барлық ингредиенттерді жинаңыз.
2Пешті 350 градус Фаренгейтке (175 градус Цельсий) дейін алдын ала қыздырыңыз. Пісіру парақтарын пергамент қағазымен сызыңыз.
3Үлкен ыдыста торт қоспасын, 3/4 кесе ұсақталған кокос жаңғағын және пекандарды біріктіріңіз. Десертке арналған бұлғанған спринктерді тегіс болғанша араластырыңыз (қамыр жабысқақ болады)
4Қалған 1 кесе кокос жаңғағын кішкене ыдысқа салыңыз. 1 1/2 ас қасық өлшемді пісірме табақты жабыспайтын пісіруге арналған спреймен майлаңыз. Кокос жаңғағына бірнеше қасық қамырды батырыңыз; шарларды жабу және пішіндеу үшін жайыңыз.
5Шарларды дайындалған пісіру парақтарына бір-бірінен 2 дюйм қашықтықта орналастырыңыз.
6Шеттері сәл қызарғанша пісіріңіз, 10 минуттан 11 минутқа дейін. Пісіру парақтарында 2 минут бойы салқындатыңыз. Алып тастаңыз; торларда толығымен суытыңыз.