Лас сода печеньелері
Қосылды: 05.03.2025 0
0
Дайындау уақыты30 минут

Өнімдер
1 қорап шайтанның тағамдық торт қоспасы (15 унция)
6 сұйық унция Dr. Pepper® содасы немесе кола
пісіруге арналған спрей
2 кесе қант ұнтағы
1 ас қасық кокос сүті немесе кокос кофесіне арналған кілегей
1/8 шай қасық лайм қабығы
1/8 шай қасық косер тұзы
Сипаттамасы Бұл лас сода печеньелері ең қарапайым печенье қамырын жасау үшін Ібілістің тағамы мен доктор Пеппердің торт қоспасын араластырады, содан кейін үстіне 3 ингредиентті глазурьді тамызады.
Калориялылығы
162кКал
Ақуыздар
1Грамм
Майлар
1Грамм
Көмірсулар
37Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Барлық ингредиенттерді жинаңыз. Пешті 350 градус Фаренгейтке (175 градус Цельсий) дейін алдын ала қыздырыңыз. Пісіру парағын пергамент қағазымен сызыңыз.
2Торт қоспасы мен сода ыдысқа қамыр пайда болғанша араластырыңыз (қамыр жабысқақ болады). Қолыңызды пісіруге арналған спреймен аздап майлаңыз және қамырды ас қасық мөлшеріндегі шарларға айналдырыңыз. Қамыр шарларын дайындалған пісірме табаққа салыңыз да, үстіңгі жағын сәл тегістеу үшін аздап басыңыз.
3Алдын ала қыздырылған пеште печенье тек шеттерінде піскенше және ортасында жұмсақ болғанша пісіріңіз, 8 -ден 9 минутқа дейін. Пісіру парағында бірнеше минут суытыңыз, содан кейін пергамент қағазымен қапталған торға немесе пісіру парағының ішіне жіберіңіз.
4Қант ұнтағын, кокос сүтін, лайм қабығын және тұзды ыдыста тегіс болғанша араластырыңыз. Печеньенің үстіне глазурьді тамызып, глазурь аздап қатқанша қоя тұрыңыз